Invislaign resultat

Kend resultatet af din Invisalign-behandling på forhånd

Invisalign er en form for usynlig tandregulering, der repræsenterer en banebrydende metode inden tandretning. For udover at være en særlig populær tanretnings-metode på grund af de usynlige skinner, er det også en behandlingsform, hvor du kender til det endelige resultat allerede før du påbegynder dit behandlingsforløb. Det skyldes den smarte teknologi kaldet “smileview”. Det er en form for software, der kan skabe en simulering af dit tandreguleringsforløb. Ved hjælp af en særlig 3D scanner er det muligt for Invislaign-tandlæger at vise dig, hvordan det endelige resultat bliver allerede ved forundersøgelsen. Smilieview er særlig, fordi den avancerede teknologi giver en meget virkelighedstro 3D-model, der kan give en et realistisk simulering af resultatet efter Invislaign-behandlingen. På animationen er det muligt at se, hvordan tænderne gradvist rykker sig.

Fordelen ved denne forhåndsvisning af resultatet er blandt andet, at man på et oplyst grundlag bedre kan træffe beslutningen om, hvorvidt Invisalign, er det rette løsning.

Vælg en Invislaign-tandlæge med stor erfaring

Hvis du overvejer, om usynlig tandregulering med Invisalign kunne være den rette løsning for dig, kan du bestille en forundersøgelse hos en specialiseret Invislaign-tandlæge. Allerede ved forundersøgelsen får du lavet 3D-animationen, således at du kan gå hjem og tænke over, om det er en tandreguleringsproces, som du kan se dig selv i. Når du skal vælge din Invislaign-tandlæge, er det anbefalelsesværdigt at undersøge tandlægen erfaring med Invislaign og læse om andres erfaringer med den pågældende tandlæge. Du kan også undersøge deres Invisalign-resultater. Det kan nemlig være trygt at vide, at ens Invislaign-tandlæge har mange års erfaring med behandlingsformen og har mange tidligere kunder, der er tilfredse.