Et besøg fra din lokale låsesmed kan forhindre et indbrud i dit hjem

låsesmed østerbroI dag er jeg faktisk lige kommet hjem fra min rejse på Gran Canaria. Og ovenud den gode ferie jeg har haft, er jeg også kommet hjem til en bolig som ikke er blevet udsat for indbrud. Dette skyldes i høj grad at jeg valgte at ringe til min lokale låsesmed på amager, inden jeg tog af sted på ferie, og bad ham om at montere nogle ekstra sikkerhedsmæssige foranstaltninger inden jeg tog af sted.

Som den gode medborger jeg er, vil jeg derfor gengive mit møde med min lokale låsesmed på amager, og gennemgå mine køb som jeg foretog mig for at sikre min bolig yderligere, så i derhjemme selv kan få overveje om i har brug for en ekstra lås eller to, eller måske bare få nys om et af de mange gode råd som min låsesmed gav mig, så min chance for at blive udsat for et indbrud var mindre.

Stor chance for indbrud i sommerperioden

Da der var mindre en fire dage til at jeg skulle af sted på ferie til Gran Canaria valgte jeg derfor at ringe til min lokale låsesmed på amager. Grunden til at jeg ringede til min lokale låsesmed på amager var fordi at jeg vidste at i sommerferieperioden kan ens bolig have en stor chance for at blive udsat for indbrud, da mange danskere i netop denne periode enten er ude og rejse udenlands eller taget til deres sommerhuse udenbys.

Jeg havde faktisk en ven som også boede på amager hvor han sidste år var ude og rejse, kom hjem til en bolig som var blevet udsat for indbrud. Derfor turde jeg ikke tage af sted til Gran Canaria uden først at havde ringet til min lokale låsesmed på amager, da jeg gerne ville have ham til at sætte nogle yderligere låse og vindueslåse på mit hus, så jeg dermed kunne rejse hjemmefra med en bedre samvittighed.

God service samt gode gratis råd

Da min lokale låsesmed på amager så dukkede op den efterfølgende dag, gav han sig så til at installere og montere to nye låse på min hoveddør, da jeg gerne ville sikre min hoveddør så forsvarligt som muligt. Herudover bad jeg også min låsesmed om at montere nogle nye vindueslåse på mine vinduer, da vinduerne ofte er en indbrudstyvs foretrukne indgang, da disse er yderst skrøbelige og i mange tilfælde dårligt sikret. Min låsesmed monterede derfor nogle Ruko 1680 vindueslåse på mine vinduer (som også fungerer som børnelåse).

Herefter gav min låsesmed mig også nogle helt gratis og tilmed gode råd til hvordan jeg selv kunne sørge for at mindske mine muligheder for at blive udsat for indbrud, nogle af disse råd var bl.a.;

  • Skriv aldrig på din facebook, twitter, osv. at du er ude at rejse
  • Husk at afmelde din post, da indbrudstyvene udefra kan se på din postkasse om du er ude at rejse.
  • Lade gerne et enkelt lys stå tændt, så det ser ud som om du er hjemme
  • Hvis du har et skur eller en garage, så lås disse forsvarligt til, især hvis du har redskaber derinde, som kan bruges til at bryde ind igennem vinduer
  • Mærk gerne værdigenstande med dit navn og adresse

Jeg var meget taknemlig for min låsesmed gode service, da jeg ikke var blevet udsat for indbrud i min bolig på amager, da jeg kom hjem fra min ferie. Derfor håber jeg også i nu tager jeres sikkerhedsmæssige foranstaltninger efter i har læst dette indlæg.