Hvilken garageport skal man vælge?

garageporte

Hvis du skal ud og investere i en (ny) garageport til din garage eller carport skal du være klar over at der er mange ting, der skal overvejes. Først og fremmest skal du finde ud af om bygningen er klar til en den type garageport, som du er mest interesseret i. Det er nemlig ikke altid, at en bygning er helt klar til det, men det er ikke så ofte, at det er tilfældet, men dog stadig vigtigt at tjekke.

Du skal vælge hvordan din garageport skal se ud, hvordan den åbner og hvorvidt den skal være automatisk/elektrisk.

Først og fremmest giver det god mening, hvis du har en garageport med en farve og overflade, som matcher resten af den bygning, som garageporten skal monteres på. Det er logik! Har du eks. mørk cement eller en mørk farve malet på bygningen kan det være flot, hvis du vælger en garageport i en lysere farve – og omvendt. De fås generelt i mange forskellige farver, men det afhænger hvilken type garageport, du vælger.

Typer af garageporte

Groft set findes der tre typer garageporte; hejse-, vippe- og porte med døre. De fleste vælger en hejseport, som samtidig giver muligheden for elektrisk hejs, så porten holder i længere tid og samtidig gør det bedre for ryggen at betjene den. Man vil også kunne åbne den uden at skulle forlade bilen, hvilket klart er en fordel om vinteren.

Vippeporte og garageporte med døre er ganske klassiske, men giver ikke samme muligheder for automatik – selvom du godt kan få automatik til vippeporte. De er bare ikke så indkørsel-venlige, fordi de stikker ud i indkørslen, når du åbner dem.

Gå ind på Nordic Sytems hjemmeside og se og læs mere om, hvad dine muligheder er.