Sådan får du en tør kælder

Når uheldet er ude
Står du med en fugtig kælder? Eller vil du gerne fugtsikre din kælder inden skaden skulle opstå. Eller ved du ikke helt om du egentlig står med en fugtigt kælder så ring til os, så sender vi en medarbejder ud for at vurdere din kælder til rimelige priser.

Dog vil vi hjertens gerne skrive nogle af de ting du skal være opmærksom på hvis du går rundt og mistænker din kælder for at være fugtigt. Hvis du generelt oplever at problemer med at trække vejret eller syntes det er generende at trække vejret nede i din kælder, kalkaflejringer, misfarvede kælder vægge, maling som skaller, og vandskjolder er blandt nogle af de tegn der kan fortælle dig om at du står med en fugtig kælder.

tør kælder

Vurdering og løsningsforslag
Det vi kan hjælpe dig med er en grundig vurdering af kælderens nuværende tilstand, hvorefter vi vil rådgive om forbedringer, samt give et endeligt tilbud til håndtering og afhjælpning af fugt i kælderen.  Derudover kan vi også foreslå ting du kan gøre for at imødekomme eventuelle problemer i fremtiden så du ikke skal bruge en stor del af din hårdt tjente månedsløn på at fjerne fugt i kælderen.

En sundhedsfarlig kælder
Det kan også være særdeles sundhedsfarligt at sove i en kælder, eller i længere tid opholde sig i en kælder som er fugtig, man har nemlig større risiko for at komme til at få infektionssygdomme, allergi, astma og hovedpine problemer. Derfor er det vigtigt at man ikke undlader at udsætte tørlægning af sin kælder.

Så ring og hør nærmere for at få et uforpligtende tilbud for at få dig en tør kælder.