Min forunderlige historie om min nyindkøbte garageport

I dag vil jeg skrive om en noget udsædvanlig hændelse som kostede min pengepung en del penge. Det hele skete startede en søndag morgen hvor jeg vågnede om til lyden af et højt brag. Min første tanke var at nogle indbrudstyve måske var i gang med at bryde ind i mit hjem. Derfor var jeg i første omgang lidt skræmt, men jeg tog hurtigt mod til mig og fik fat et baseballbat jeg altid har liggende ved min seng i tilfælde. Derfor listede jeg mig ned af trappen til stuen, for at se hvad der egentligt foregik i mit hjem. Jeg fandt heldigvis hurtigt ud af at der ikke var nogen som var ved at bryde ind i mit hus og prøve at stjæle værdigenstande, men derimod kunne jeg se da jeg sneg mig udenfor min hoveddør min 16-årige knægt havde kørt ind i min garageport! Min garageport var fuldstændigt smadret og ødelagt, min søn havde simpelthen i løbet af natten taget min bil, og så var han tilmed kørt ind i min garage. Efter jeg havde hevet ham ud af bilen, og givet ham en ordentlig røffel, samt givet ham stuerast de næste 6 måneder, så måtte jeg selvfølgelig også tage mig til at lede efter en ny garageport.

Held i uheld

Derfor ledte jeg på nettet efter den helt rigtige garageport, som passede til mine mål. En masse porte senere, fandt jeg efter noget tid da også en helt igennem perfekt strålende hvid rulleport som matchede mine krav. Den var et godt valg, da jeg kunne se at den også ville frigøre en masse plads foran porten samt holde loftsområdet inde i garagen fri. I dag er jeg da også meget glad for min nye garageport, da den frigiver mere plads og er nemmere at håndtere når man skal åbne og lukke den. Derfor kan man sige at det var held i uheld, at jeg fik min nye garageport.