LED lampen er bedre på alle områder

Hej alle

I dag vil jeg gerne fortælle om mit nye indkøb af LED lamper, grunden til at jeg skriver om dette emne er fordi at jeg slet ikke viste hvor mange fordele der med dem, og derfor gerne vil viderebringe min viden til jer, så i selv kan spare nogle penge og få glæde af et bedre produkt.

Grunden til at besluttede mig for at købe tre styks LED lamper til min bolig er meget simpelt de er nemlig billigere og de holder længere.Mange ved faktisk ikke at LED står for Light Emitting Diode, hvilket betyder lysdiode på dansk, som kort fortalt er en elektronisk lyskilde, ved en LED pærer er der faktisk ingen tråd der kan brænde over, til forskel for en mere traditionel pære.  Jeg mener faktisk at alle burde købe en LED lampe da der ganske enkelt er så mange fordele ved dem. De er både billigere, har en længere levetid, og mere miljøvenlige.  Disse fordele kan spare dig en masse penge på din elregning, og den kan holde i så lang tid at du på den samme tid kan nå at få dig en Ph.d. grad samt tage en ekstra bachelor uddannelse igen, før du skal skifte lampen ud.

52017

Webshoppen er ofte billigere  

Derfor valgte jeg at tage konen med ned til den lokale hardware butik, for at købe LED lamper. Dog vare deres lamper utrolig dyre, og det ville jeg simpelthen ikke betale penge for, selvom det i længden nok kunne betale sig, så har jeg jo også et månedligt budget jeg bliver nødt til at opretholde. Derfor valgte jeg skuffende at tage hjem igen med konen, som dog fik den fikse ide at jeg i stedet kunne købe mine LED lamper på nettet. Efter noget tids research på nettet fandt jeg derfor frem til en optimal e-butik som solgte lamperne til en god og billig pris.

I dag har vi så en LED belysning i køkkenet, stuen, og soveværelset, som er de steder hvor vi oftest opholder os, og ligeledes bruger mest belysning.

Hvis du sidder og overvejer om du skal have en LED lampe, og du gerne vil have lidt mere information omkring dette, så kan du læse denne guide fra Energistyrelsen.