Investering i fast ejendom

Jeg arvede nogle, faktisk ret mange, penge fra min far og farmor da jeg lige havde startet på mit studie. Det var en sorgens tid. Men af en eller anden årsag var jeg rationel med hensyn til min arv og besluttede for at investere den i fast ejendom. Jeg er i dag utrolig glad for denne kloge beslutning. Jeg har lært meget af at være ejere af fast ejendom, både praktisk og økonomisk, og derudover har jeg boet gratis under min studietid, samt haft en lejeindtægt fra min investering som jeg har kunnet leve af.

Jeg havde i forbindelse med min far og farmors død kontakt med en advokat, og det var faktisk henne der rådet mig til at investere i fast ejendom. Jeg havde lidt svært ved at se ideen gennem den smerte af sorg jeg gennemgik. Men heldigvis var hun blid, samtidigt som hun kunne vejlede mig om fordele for mig at invester i fast ejendom, og hvad afkast kunne bringe med sig og skabe af fordelagtigheder for mig i min studietid.

fast ejendom
Hun hjalp mig med alle de relevante dokumenter, myndighedsgodkendelser, den planlagte renovation, udfærdigelse af lejekontrakter, og hvad der ellers var af praktiske gøremål.  Heldigvis for det, for det kunne jeg slet ikke overskue. Jeg oplevede blot at jeg lige pludselig var ejere af fast ejendom i en alder af 20 år. Jeg fik selv en lejlighed i ejendommen. I starten havde jeg ikke nogen forpligtelser i forbindelse med ejendommen. Men lidt efter lidt efter at sorgen blev bearbejdet kunne jeg begynde at overskue at involvere mig i den investering jeg havde foretaget.

Advokaten hjalp med alt papirarbejde, og sørgede og sørger stadig for det praktiske. Jeg er til gen gæld selv blevet vicevært i min egen ejendom. Og beboerne er blevet min familie. Det er en hel speciel følelse at eje fast ejendom, og selv passe på den og sørge for beboerne i den. Det gør at de også passer på ejedommen med en helt særlig indsats.