Info om støj- og lyddæmpning

I Danmark er mange private hjem naboer til virksomheder, og det kan resultere i en del stridigheder. Der skal være plads til os alle, og er man en virksomhed, har man et ansvar for, at man for så vidt muligt ikke er til gene for naboerne, uanset om naboerne er andre virksomheder eller privatpersoner. Driver man en virksomhed, der får klager pga. larm, så er det nødvendigt at investere i at få lavet en form for lyd- eller støjdæmpning.

Ved hjælp af lyddæmpning kan man få isoleret lyden, så den ikke er til gene for naboer eller ansatte for den sags skyld.

støjdæmpning

Hvordan får man så lavet støjdæmpning?

Ønsker man at få lavet støjdæmpning i virksomhedens lokaler, så skal man kontakte BL Støjisolering, der har flere års erfaring i branchen og har blandt andet udført lyddæmpning i forbindelse med Metrobyggeriet i København, så de ved om nogen, hvad de laver.

Selve teknikken er svær at forklare, og forstå for den sags skyld, så den vil jeg ikke komme så meget ind på, men kort sagt kan man sige, at det handler om at indkapsle og isolere støjen, og det kan man gøre på forskellige måder afhængigt af opgavens type. Alt dette skal man forhøre sig omkring hos støjdæmpningsfirmaet, der helt bestemt kan rådgive dig til, hvilken løsning der er den bedste for din virksomhed.

Du kan læse meget mere om lyddæmpning her.