Husk vådrumsmaling i badeværelset

Når du skal male i badeværelser, skal du huske at bruge vådrumsmaling. Hvorfor? Fordi det med sin fugtmodstand er med til at bekæmpe muligheden for mug og skimmelsvamp, hvilket betyder at din bygning holdes sundere i længere tid. Det er også billigere at købe dyrere og bedre maling end at skulle renovere sit badeværelse pga. fugtskader.

Vådrumsmaling kan være en dyr fornøjelse, men kan som sagt sagtens betale sig, når det drejer sig om at beskytte bygningen mod fugt og de skader, fugt kan bringe med sig.

Vådrumsmaling er glans 50. Det er det, fordi det skal kunne holde til at konstant blive udsat for vand. Det betyder samtidig også, at det er nemmere at gøre rent, fordi overfladen er mere glat og nemmere at tørre af med en klud og rengøre.

vådrumsmalingVådrumsmaling adskiller sig fra almindelig maling ved at have en langt højere glans samt at kunne holde til det slid vand efterlader pga. netop glansen.

Når du er i gang med at vælge vådrumsmaling for at give badeværelset en længere levetid, så skal du også huske vådrumssilikone og vådrumsspartel, så er du perfekt klædt på til at kunne renovere og behandle dit badeværelse korrekt og efter den lov, som malere følger.

Held og lykke med renoveringen.