Giv hjemmet et fedt touch!

design-unusual-lighting
Hej med jer!

Jeg syntes lige, at jeg ville give jer et rigtig fedt tip, som jeg selv er blevet super glad for! I har helt sikkert alle sammen set det før, men I ved måske ikke, hvad det egentlig hedder. Det jeg taler om, er LED strips, som er et tyndt, rundt kabel, der kan fås i alverdens farver. Man kan selv vælge, om man blot vil have én bestemt farve, eller om man også vil have en fjernbetjening, hvorfra man kan styre, hvilken farve kablet skal lyse. Det er skide smart! Og det kan virke give et rum en helt specielt og fed stemning, når alt andet lys slukkes.

LED strips kan sættes over alt. Bogstavelig talt. Jeg har desværre ingen billeder af det, men det kommer der måske, af hvordan det ser ud hjemme hos mig. Resultatet er virkelig fedt! I første omgang har jeg valgt at sætte det om min seng nederst langs gulvet. Samt i den bar som jeg har i min stue. Lige i øjeblikket er jeg også ved at overveje at sætte noget langs kanten på mit badeværelse, da jeg er ved at blive lidt træt af det skabe lyse, som jeg møder, når jeg bliver tissetrængende om natten.

Men det er virkelig fedt! Prøv selv at tjekke Google for en masse billeder!