Giv hjemmet et fedt touch med LED lys!

Her kommer et rigtig fedt tip, som vi selv har gjort brug af og er blevet super glad for effekten af: Brug LED lys – eller LED strips som de hedder – til at give et rum et fedt touch!

I har helt sikkert alle sammen set det før, men I ved måske ikke, hvad det egentlig hedder. Det jeg taler om, er LED lys strips, som blot er et tyndt, rundt kabel, der kan fås i alverdens farver.

Man kan selv vælge, om man blot vil have én bestemt farve, eller om man også vil have en fjernbetjening, hvorfra man kan styre, hvilken farve kablet skal lyse. Det er smart og moderne, og det kan virkelig ændre stemningen i et rum

Det er endda noget man helt selv kan købe og installere. De kan sættes over alt – bogstavelig talt. Herunder kan du se danske Jens Dalsgaard installere LED strips i hans køkken.

Som du kan se, så bliver resultatet virkelig fedt !

Der findes også en række funktionelle LED lys, som kan tændes med sensor, så man eksempelvis har automatisk lys ved gulvet på badeværelset, når man skal op og tisse midt om natten og ikke vil tænde alt lyset i rummet.