DIY vægdekoration med spejle

SpejlJeg er blevet helt vild med vægdekorationer med spejle. Jeg synes det gør noget helt specielt for rummet; Det åbner og tilfører lidt bling, der ikke kan kategoriseres som tøset.

Første gang jeg så det var i et amerikansk reality program, siden har jeg set det flere steder i Hollywood-hjem.

Jeg har researchet om man kan få noget, der minder om i vores lille land – og det er det. Men desværre ligge prisen i den dyre ende, og det kan mit budget ikke klare.

Da jeg er lidt handy, har jeg besluttet, at jeg selv vil lave noget, der minder om. Jeg har set, at man kan købe små firkantede og runde spejle i bilka, der er beregnet til bloklysunderlag. Man kan få dem i to forskellige størrelser og det er jo helt perfekt til mit projekt!

Jeg har i tankerne at lave en firkantet- og rund version. De to forskellige størrelser spejle skal overlappe hinanden og umiddelbart kræver det kun en limpistol. Jeg regner med at de eneste ting jeg får brug for til dette projekt er en limpistol, de nødvendige antal spejle og så en træplade, der er lidt mindre end hvad hele vægdekorationen kommer til at fylde.

Jeg har mange bare vægge i mit nye hjem, derfor har jeg overvejet om jeg også skal lave en, hvor spejlene sidder i forskellige niveauer? Noget a la billedet i dette indlæg.  Det kommer til at være et større projekt, da der kommer til at gå lidt puslespil over det, fordi de forskellige niveauer og størrelser skal passe sammen. Men i første omgang laver de to forskellige størrelser spejle, der skal overlappe hinanden.

Jeg regner med at gå i gang i min ferie, og jeg skal nok billeder op af forløbet, samt selvfølgelig det endelige resultat.