Dette kan din låsesmed på Østerbro hjælpe dig med

Din låsesmed på Østerbro træder til når du står foran din hoveddør og finder ud af at du har mistet dine nøgler. Han spørger ikke hvorfor du har mistet dem, eller hvordan. Ham åbner blot din dør, smiler til dig og siger; du skal passe på dine nøgler. Og så går han igen.

Din låsesmed på Østerbro, er ham du ringer til når du har haft indbrud. Mit i alle følelserne af afmagt og ubehag af at nogen har været inde blandt dine ting og rode, står han der med sin værktøjskasse og en ny lås. Han skifter låsen, det tager ikke så lang tid, han smiler. Og så går han.

låsesmed østerbro

Din låsesmed på Østerbro, er ham du ringer til efter at have læst i avisen at din gamle lås ikke er sikker mod indbrud, og at den kan bankes op med et slag. Han rådgiver dig i telefonen, hvilken lås du skal vælge. Han kommer og smiler til dig, skifter din lås, kigger på låsen på din køkkendør og giver dig råd til en sikkerheds anordning der. Du tager imod hans råd. Og så går han.

Din låsesmed på Østerbro, er din tryghed, han kender sit fag, sine nøgler og hvad der er bedst for dig. Han er der når du har brug for ham, og går smilende igen når han er færdig. Han efterlader tryghed, sikkerhed, nøgler og en regning som jeg gladelig betaler.