Branchens bedste flyttefirma?

Brdr. Jensen Møbeltransport er et professionelt flyttefirma med mange års erfaring i branchen. Vi hjælper dig med at flytte din tunge møbler og skrøbelige tallerkener sikkert og hurtigt til din ønsket destination. Derudover tilbyder vi også gratis lån af vores flyttekasser, det eneste vi kræver at du indgiver et beskedent depositum som du før tilbage efter brug, vel og mærket hvis kasserne er i samme fine stand som de var da de blev udlånt til dig.  

Derudover tilbyder vi også firmaflytning til de virksomheder som skal have flyttet til nye lokaler, eller ny opstartede virksomheder som lige har fået et kontor i byen men mangler en kvalitets flyttefirma til at håndtere logistikken omkring flytningen.

Endvidere tilbyder vi også vores service for de offentlige institutioner som jo ligesom alle andre en gang imellem har behov for at flytte noget gods til eller fra deres institution, hvad enten du arbejder i en skole, hospital, eller kommune så hjælper vi gerne med flytningen.

Tillid og sikkerhed
Vores mål er at være det foretrukne flyttefirma for både privat, erhvervs og offentlige kunder, som oplever vores service som den bedste i branchen. Vi vil derfor gøre alt for at opnå en tillid hos kunderne som roligt kan lade os stå få sikkerheden omkring flytning af alle former for gods, inventar og materiale der skal flyttes. Samtidig er vores priser altid faste udefra en kombination af hvor meget tid og km vi skal bruge og køre på at flytte dine varer, se gerne vores samlet prislister under fanen priser, eller ring for at få et uforpligtende tilbud. Vi sørger for altid at overholde de betingelser, behov, og ønsker som kunden kræver af os hvad enten det er at overholde en bestemt tidsplan eller at være ekstra varsom med noget gods.

Tips til indpakning
Her er et par gode tips til dig som har bestilt vores service, og derfor skal til at pakke diverse inventar og gods ned. Fx vil det med glas, vaser, spejle og lignende skal indpakkes i tæpper, med bølgepap og bobleplast helst i den nævnte rækkefølge. Skabs og hylde låge bedes lukket med enten tape eller aflåst med nøgle. Elektronikvarer bedes pakket ind sammen med tæpper og deres originale emballage hvis det er muligt. Derudover er det en god ide at fjerne alle genstande i køleskabe, tøj skabe osv. Så det bliver lettere for vores medarbejdere at bære de tunge hvidvarer og møbler.

Skriv selv gerne andre gode tips til forsvarligt indpakning!